Fortnox Sirvoy fakturabokföring

Optimera din bokföringsprocess genom att integrera fakturahantering mellan Sirvoy och Fortnox. Vår smidiga lösning automatiserar överföringen av fakturor från Sirvoy till Fortnox, vilket sparar tid och minskar risken för felaktigheter.

Nyckelfunktioner

  • Automatisk bokföring av Sirvoy-fakturor
  • Skapande av nya kunder i Fortnox vid behov
  • Hantering av kreditfakturor från Sirvoy

Prova Fortnox Sirvoy fakturabokföring gratis

Upptäck den enkla och effektiva lösningen för fakturabokföring idag! Skapa ett konto och prova vår integrering kostnadsfritt i 30 dagar - inga krav, inga möten, inga kreditkortsuppgifter krävs. Öka effektiviteten i din fakturahantering och minska manuellt arbete. Inga förpliktelser, bara förenklad bokföring.
349 kr / månad
Efter 30 dagars gratis provperiod

Så fungerar integrationen

  • När en faktura skapas på en bokning i Sirvoy skapas en matchande faktura i Fortnox.
  • Om gästen inte finns som kund i Fortnox skapas en ny kund i Fortnox.
  • När en betalning registreras på fakturan i Sirvoy skapas en matchande betalning i Fortnox och både fakturan och betalningen bokförs i Fortnox.
  • Om en kreditfaktura skapas i Sirvoy och fakturan inte är bokförd än makuleras originalfakturan i Fortnox. Om fakturan är bokförd skapas en kreditfaktura i Fortnox.

Olika lägen ger dig full kontroll

Testläget ger dig en överblick utan att riskera något! Här kan du utforska integrationens potential utan att faktiskt göra några ändringar eller skapa nya objekt. Det är ett säkert sätt att förstå hur integrationen fungerar och vad som förväntas hända, vilket gör det till ett ovärderligt verktyg för att undvika oväntade överraskningar när du går vidare till nästa steg.

Funderar bra med andra integrationer

Använder ni er av Stripe för betalningar? Då kan ni även integrera Stripe med Fortnox för att automatisera bokföringen av era Stripe-betalningar.
Funktioner
Automatiserad bokföring av Stripe-transaktioner
Stöd för alla valutor i Fortnox och Stripe
Enkel hantering av betalningar, utbetalningar och returer
Fullständigt anpassningsbar för dina specifika behov
0

Hör av dig

Funderar du på om integrationen är rätt för dig?

Skicka ett meddelande till oss så kan vi boka in en demo eller svara på dina frågor.
Alla våra integrationer är byggda för att anpassas efter dina behov, så tveka inte att kontakta oss om du har specifika krav eller önskemål.